Start din karrierer hos Jysk Telemarketing

Vi udvikler dine kompetencer

Som medarbejder hos Jysk Telemarketing er din opgave at sidde ved telefonen og besvare indgående henvendelser fra kunder der har brug for hjælp og vejledning. Stemningen er  præget at vi er en ungdommelig arbejdsplads og vi gør plads til at det sociale fylder meget. 

Hos Jysk Telemarketing går vi også meget op i din udvikling og du vil indgå i interne såvel som eksterne kurser som er med til at sikre at du får faglige kompetencer med herfra når du skal videre i din uddannelse/karrierevej.

Vi gør plads til både dig som ser jobbet som et springbræt til din fremtid men også dig som ser muligheden for udvikling lysten til arbejde dig op hos Jysk Telemarketing.Hvad går jobbet ud på? 🖥

Som Salgs- og kundeservicekonsulent ved Jysk Telemarketing er det dit ansvar, at servicere eksisterende kunder, hos nogle af Danmarks største tele, bredbånds og energi udbydere. Det er vigtigt for os at pointere, at det er kundeservice og ikke direkte telefonsalg.  

Dog er salg til eksisterende kunder en vigtig del af jobbet i nogle afdelinger, men det kræver ikke, at du har salgserfaring. Det vigtigste er, at du har mod på, at udvikle dig indenfor området. 

Vi tager din udvikling seriøst 💪🏼

Vi har hos Jysk Telemarketing også erfaret, at muligheden for at videreudvikle sig og hele tiden forbedre sine kompetencer kan have afgørende betydning for, om en medarbejder har lyst til at blive hos os eller ej. Derfor arbejder vi kontinuerlig med kompetenceudvikling af vores medarbejdere og derfor får du som kundeservicekonsulent hos os:

Ugentlig træninger indenfor salg, samtalestyring, lytteteknik, DISC profiler og meget mere, så vi hele tiden sikre, at du udvikler dig.

Ugentlige teammøder, hvor du sammen med dine kollegaer laver fælles træning, sparringer og udveksler oplevelser, så I sammen udvikler jer som team. 

Månedlige medarbejdersamtaler, hvor du sammen med din leder fastsætter mål for din udvikling og træningsindsatser.

 Disse ting er naturligvis med til at sikre, at vores kunder oplever, at vores medarbejdere hele tiden udvirker sig i den rigtige retning og de derved opnår en endnu bedre service til deres kunder. Men det betyder også at du får helt konkrete værktøjer med fra din ansætte hos Jysk Telemarketing som vil gavne dig i din videre karriere.Vi har det sjovt!

Hos Jysk Telemarketing vægter vi fællesskabet højt. Vi afholder derfor mange sociale arrangementer for at sikre en god trivsel og et stærkt sammenhold i virksomheden.

Vi afholder fredagsbar, sommerfest og et brag af en julefrokost i december. Herudover afholder vi 2 gange om året firma CS, både internt men også i tuneringer hvor vi dyster mod andre virksomheder.  Måske er du så god at du skal med på holdet? 


Typiske spørgsmål

Vi oplever at mange har spørgsmål, og derfor har vi samlet en del af de spørgsmål som vi har oplevet en del. 

Skal jeg være telefonsælger?


Nej du skal ikke være telefonsælger. 


Som salgs- og kundeservicekonsulent vil din opgave bestå af at besvare telefoniske henvendelser fra tele, bredbånds eller energikunder. Det betyder at du dine opgaver bla. kan bestå af  at fejlrette, opsigelse. regningsforklare og klagebehandle, men også at forstå kunders behov og i sælge relevante løsninger til eksisterende kunder. 

Hvordan ser en arbejdsuge ud?


Hos Jysk Telemarketing har vi valgt at vores fuldtid er fleksibel.  Derfor har man som medarbejder mellem 25 og 48 timer ugentligt. 

Vi ønsker at være vores kunders fleksible samarbejdspartner og det betyder at timeantallet kan være svingende. Vi ønsker også at vores hverdag er fyldt med liv og energi og derfor har vi et stort fokus på vores medarbejderes ve og vel og det betyder at vi også er fleksible omkring vores arbejdstid. 

Kundeservice kan være et hårdt job, så vi ser stor værdi i at give plads til fritid og opladning og derfor forsøger vi altid at imødekomme vores medarbejderes ønsker omkring timer.

Arbejdstiderne kan variere. Vi har opgaver hvor åbningstiderne er 7-23 og derfor meget svindende, og andre opgaver med åbningstider der hedder 8-16. Vi forsøger altid at placere medarbejdere i de rigtige afdelinger så arbejdstiden også passer ind med fritiden.

Hvordan foregår oplæringen?


I løbet af de første 4 uger af din ansættelse, skal du igennem et uddannelsesforløb som igennem flere år er blevet tilrettet og finpudset for at sikre bedst muligt læringsvilkår for vores nye medarbejdere.Hvorfor er det fedt hos os? 😎

Vi tror på, at vores medarbejdere er de bedste ambassadører og det er også dem, der kan blive din kommende kollega! Hør endnu mere om hvad de synes om at arbejde ved JTM og om deres job som Salgs- og kundeservicekonsulenter.

Rekrutterings­processen 🔎

Jysk Telemarketings største ressource er uden tvivl vores medarbejdere, og vi vil være de bedste til at ansætte de helt rigtige medarbejdere. For at gøre dette har vi bland andet kortlagt hvilke træk i personligheden og hvilke evner, der hænger sammen med succes som medarbejder hos Jysk Telemarketings. Derfor vil du i forbindelse med din ansøgning også blive bedt om at besvare en test. Testen tager Ca. 20 minutter. 

assignment_ind
Ansøgning
keyboard_arrow_right
assignment
Test
keyboard_arrow_right
phone
Telefonsamtale
keyboard_arrow_right
supervisor_account
Interview
keyboard_arrow_right

Har du spørgsmål? 🙌

Så skriv eller ring til vores HR konsulent Line Elsberg - hun kan besvare alle dine spørgsmål!

Line Elsberg // lie@jysktelemarketing.dk - 53303737
HR og rekrutteringskonsulent

Er du klar til at springe ud i det? 🥇

Hvis du føler dig klar til at tage udfordringen op, så synes vi du skal sende os en ansøgning! Vi garanterer dig en fed arbejdsplads med gode kollegaer, seriøs oplæring og fokus på din udvikling hele vejen igennem! 

thumb_up_alt
Send os din ansøgning! arrow_forward

Jysk TeleMarketing A/S

Kristinevej 2
9000 Aalborg
Tlf.: 96 30 19 30
Email: info@jysktelemarketing.dk