Er det dig vi leder efter? 🚀

Vi udvikler dine kompetencer

Jysk Telemarketing er en moderne arbejdsplads, hvor kun det dynamiske samspil mellem den nyeste viden, de bedste værktøjer og de helt rigtige mennesker kan føre til succes. Derfor arbejder vi konstant på at udvikle, uddanne og coache alle medarbejdere.

Vi ansætter løbende kandidater til vores stilling som salgs- og kundeservicekonsulent. Du kan her på siden læse alt hvad du skal vide, før du sender en ansøgning til os 🚀

Hvad går jobbet ud på? 🖥

Som Salgs- og kundeservicekonsulent ved Jysk Telemarketing er det dit ansvar, at servicere nye og eksisterende kunder, hos en af Danmarks største teleudbydere. Det er vigtigt for os at pointere, at det er kundeservice og ikke direkte telefonsalg.  

Dog er salg til eksisterende kunder er en vigtig del af jobbet, men det kræver ikke, at du har salgserfaring. Det vigtigste er, at du har mod på, at udvikle dig indenfor området. 

En almindelig dag på kontoret

Hos os bliver du en del af et ungt team og du får omkring 250 nye kollegaer 

Vi bestræber os på altid at have en sjov og anderledes hverdag hvor to dage ikke er ens - så er du til fart over feltet og godt kollega-skab, så er du måske den helt rette til vores team!

For at gøre hverdagen anderledes laver vi konkurrencer og arrangementer, der netop skal være med til at gøre hverdagen hos os sjovere end andre steder. Det kan blandt andet være Casino uge, Tour de JTM, eller firma CS, hvor hele firmaet, Counter strik fans eller ej,  hepper på CS drengene. Måske er du så god at du skal med på holdet? 🤩


Vi tager din udvikling seriøst 💪🏼

Vi forventer ikke at du kommer ind fra gaden og leverer resultater, men vi forventer at du har lyst og vilje, for så skal vi nok lære dig hvad der kræves. 

Den første måned af ansættelsen vil du få undervisningen og efterfølgende oplæring i et miljø kun for nye medarbejder således at man har de helt rette vilkår for at lære. 

Typiske spørgsmål

Vi oplever at mange har spørgsmål, og derfor har vi samlet en del af de spørgsmål som vi har oplevet en del. 

Skal jeg være telefonsælger?

Nej, du skal ikke være telefonsælger, hos Jysk Telemarketing håndterer vi udelukkende kundeservice henvendelser for blandt andet Telenor. 

Får jeg en ansættelseskontrakt?

Ja selvfølgelig, alle vores ansatte får en ansættelseskontrakt.

Får jeg en fast løn?

Ja, alle vores ansatte er udover muligheden for bonus og provision, sikret en fast timeløn. 

Hvorfor er det fedt hos os? 😎

Vi tror på, at vores medarbejdere er de bedste ambassadører og det er også dem, der kan blive din kommende kollega! Hør endnu mere om hvad de synes om at arbejde ved JTM og om deres job som Salgs- og kundeservicekonsulenter.

Rekrutterings­processen 🔎

Jysk Telemarketings største ressource er uden tvivl vores medarbejdere, og vi vil være de bedste til at ansætte de helt rigtige medarbejdere. For at gøre dette har vi bland andet kortlagt hvilke træk i personligheden og hvilke evner, der hænger sammen med succes som medarbejder hos Jysk Telemarketings. Derfor vil du i forbindelse med din ansøgning også blive bedt om at besvare en test. Testen tager Ca. 20 minutter. 

assignment_ind
Ansøgning
keyboard_arrow_right
assignment
Test
keyboard_arrow_right
phone
Telefonsamtale
keyboard_arrow_right
supervisor_account
Interview
keyboard_arrow_right

Er du klar til at springe ud i det? 🥇

Hvis du føler dig klar til at tage udfordringen op, så synes vi du skal sende os en ansøgning! Vi garanterer dig en fed arbejdsplads med gode kollegaer, seriøs oplæring og fokus på din udvikling hele vejen igennem! 

thumb_up_alt
Send os din ansøgning! arrow_forward

Har du spørgsmål? 🙌

Så skriv eller ring til vores HR konsulent Line Elsberg - hun kan besvare alle dine spørgsmål!

Line Elsberg // lie@jysktelemarketing.dk - 53303737
HR og rekrutteringskonsulent

Jysk TeleMarketing A/S

Kristinevej 2
9000 Aalborg
Tlf.: 96 30 19 30
Email: info@jysktelemarketing.dk